Wordpress hjemmeside - hvorfor er det et godt valg?

WordPress – 5 plugins du skal kende til

Det er forskelligt hvilke WordPress plugins du behøver til din hjemmeside, men der er særligt 5 plugins du bør kende til og som du ofte har stor glæde af.

Alle plugins er vidt forskellige og blandt de bedste, inden for hvert deres område. Læn dig tilbage og få inspiration til hvilke plugins du skal benytte på din WordPress hjemmeside.

Contact Form by WPForms

Alle hjemmesider har brug for en kontaktformular og en af de bedste er Contact Form by WPForms. Det kan de over 8.000 5-stjernede anmeldelser bekræfte.

WPForms er godt fordi det giver dig en bred vifte af forskellige muligheder og nemt kan sammensætte din kontaktformular efter behov. Det kan være du ønsker muligheden for et ekstra tekstfelt, muligheden for at vedhæfte filer mv.

WPForms er fleksibelt og brugervenligt på samme tid, ligesom mængden af spam beskeder er begrænset.

Se mere om WPForms her.

W3 Total Cache

W3 Total Cache er det ultimative og mest populære cacheplugin på markedet, der optimerer hjemmesidens hastighed og loadtid. W3 Total Cache er godt fordi det har mange funktioner, så med den rette opsætning, er effekten markant.

Super Cache er et andet plugin, som mange anvender, selvom det er noget mere enkelt og ligetil. For den uerfarne er det et godt valg, men for eksperten er W3 Total Cache det bedste valg.

Yoast SEO

Der var engang hvor All-in-One SEO Pack var det førende SEO plugin på markedet. Det er fortsat et rigtig godt plugin, men der er ingen tvivl om at Yoast er blevet mindst ligeså populært.

Yoast SEO giver dig en bred vifte af muligheder for at søgemaskineoptimere hjemmesiden, det er enkelt at benytte og opdateres jævnligt så det følger de seneste algoritmeændringer. Hvad du bør vælge af de to, er en smagssag, men Yoast SEO er min favorit.

Se mere om Yoast SEO pluginet her.

Wordfence

Har du problemer med sikkerheden på din hjemmeside? Så er Wordfence løsningen. Kør deres scan og få oversigt over hvilke sikkerhedsudfordringer du bør kigge nærmere på. Er der sket ændringer i WordPress standard-filerne, kan du endda fikse det med et enkelt klik, via Wordfence.

Wordfence er både anvendeligt når du skal sikre din hjemmeside, eller når du skal rense et angrebet site. Vær dog opmærksom på at pluginet kan sænke sidens hastighed og bør derfor anvendes med omtanke.

BackUpWordpress

Det er en god idé at tage backups af din hjemmeside løbende. Til dette er BackUpWordpress et godt plugin, fordi det er nemt at sætte op, hvor du både kan vælge hvad der skal sikkerhedskopieres, hvor hyppigt mv.

Her kan du se hvor enkelt det er at opsætte og herefter kører det af sig selv. Du kan i WordPress kontrolpanelet nemt downloade sikkerhedskopieringer, hvis du ønsker en backup lokalt på din computer.

Backup WordPress plugin

 

Der er mange plugins at vælge imellem, men ovenstående løsninger er bestemt blandt de førende, inden for hver deres kategori.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wordpress hjemmeside - hvorfor er det et godt valg?